tirsdag den 24. juli 2012

Ramløse ulddag - forskellen på Klindt og Kaae workshop


Både Louise Klindt og jeg skal undervise på Ramløse ulddag, og efter som vores workshops kan lyde meget ens, er vi blevet enige om, at beskrive deres forskelle og ligheder.


Louises workshop i Jacquardstrik, er en workshop, hvor der strikkes frem og tilbage, her er fokus på at få styr på dominanten, på såvel ret som vrang side. Der skal strikkes prøver, hvor der arbejdes med en 6 - 8 farver efter Kaffe Fassett teknik, med fokus på klassisk farvelære.


Min workshop i flerfarvestrik, er en workshop hvor der strikkes rund, her er fokus på at få styr på dominanten. Vi skal strikke bobler, hvor vi strikker vrangpinden fra retsiden. I farvelæren, arbejdes der med mage farver, op til 12 - 15 farver, der er viklet som magiske nøgler, vi arbejder med regler og regelbrud.  Her er ingen strikke prøver, prøven bliver et sæt pulsvarmere. Der er mulighed for at lære magic loop, og købe ekstra garn. kit med 12 farver koster 80 kr.
Sjalskrave for Mohair by Canard - ja, det er den jeg får strikket op af Susan


Først vil jeg lige dele mit aftenbillede med jer. Sommeren kom, og det betød ude dag det meste af dagen. Når man knokler igennem som vi gør med huset, ja så er man træt om aftenen, og med en stund med denne udsigt, sagde vi godnat... Jeg har stadig lidt svært ved at begribe, hvor heldige vi har været, tænk at vi har fået hus her.


I går bød på andre knap så idylliske ting, nemlig den sjalskrave jeg har sendt til op og teststrik hos Susan. Pind 11 gik ikke op, så jeg var nød til at strikke frem til p11, for at finde fejlen... Dette er altså bare en strikkeprøve, fyldt med fejl. Susans bliver den der bliver vist hos Mohair by Canard.  I dag skal der krave på min poncho, sorteres byggeaffald, køres på genbrugsstationen, males, og måske skrives lidt på opskriften. Og så skal jeg i vandet når det bliver for hårdt og varmt. Vi har allerede været i, i morges, hvor vandet var så forfriskende og skønt, vi var helt ude på 2. revle... Mon vi får tid til at snorkle i år?