tirsdag den 26. november 2013

Woolspire - på kreativt eventyr


Der er flere ting at glæde sig til i denne søde juletid, en at de ting jeg glæder mig rigtig meget til er at de nye online netværk Woolspire går i luften. Til møderne bliver der strikket flittigt, de der ikke kunne strikke får det lært. I dag blev der snakket pinde. For ja pinde der er købt i supermarkedet de giver ømme hænder, men hvor skal man også vide det fra, når nu det er førte gang, der skal strikkes?

En dag på fartenDet er en af de dage, hvor jeg ville ønske jeg havde en tidsvender... Siden meget tidligt i morges har jeg været på farten. Heldigvis har jeg kunnet strikke det meste af tiden, for ellers ville jeg ikke få mine designs af pindene til tiden. 
Mine møder i byen har været sjove og gode. Kits og tørklæder er afleveret i Sommerfuglen. Har set på lækkert shimmer effektgarn hos Permin. Hurtigt forbi Rasmilla. Besøgt min gamle 5. Kl... Og H oldt møde med Woolspire.dk. Når jeg kommer hjem vil jeg dele lidt fra mødet med jer...  
Men resten af togtunnel hjem, vil jeg nyde med dette strikketøj, der er betydelig længere fremme, end da billedet her blev taget.