torsdag den 27. juni 2013

Hvad der gemte sig i skabet

I dag tømte jeg mit skab i håndarbejde, og se lige hvad der kom frem.... Et vægtæppe i mixed media. Mit afgangsprojekt fra seminariet. Tæppet udgør 1 ud af 8 væge i et fortællingstelt...
Metoder der er anvendt: sampling fra foto til tekstil, perle broderi, patchwork, håndbroderi, maskinbroderi, silkemaling, applikation, nålefilt, vådfilt, quiltningen. Tæppet er 120 cm højt og 90 cm bredt, der er små 300 timers arbejde i det... Hvordan lykkes det mig lige at glemme det? 

ByKaae Kit


Jeg vil lige løfte sløret for en del af diagrammet til en af mine 3 kommende strikke kit's. Det bliver med magiskenøgler og rigtig mange farver, og med perler/palietter. Garnet er til en pind 5 og der bliver strikket rundt, mere vil jeg ikke fortælle i denne omgang. ;-)

Sidste uv dag

Det er faktisk lidt trist, 2. Sidste dag hvor jeg tager første bus ud af Strøby Egede mod Østerbro. Mine sidste dage som lærer er fyldt med kram, chokolade, tårer og flere kram. Det bliver underligt tomt lige om lidt. 

Lodret hul blev til et vandret ærme

Jeg strikker bolerosjalet den korte vej, men det skal bæres, så man har det på den lange vej, det lodrette ærmegab bliver vertikalt, og de vertikale retriller bliver til smukke lodrette striber.