mandag den 8. juli 2013

Hilsner fra Strikkecamp Storebælt 2013


Lisa var på workshop i krydret strik på årets Strikkecamp. I dag sendte hun mig et billede at hendes færdige pulsvarmere. Lisa var til klare farver, og til det mørke, blå var klart blandt favoritterne. Jeg synes hendes pulsvarmere er blevet rigtig gode. Tak for billedet Lisa, vi ses nok der ude på Amager i Rasmilla en dag. 

Udeliv

Jeg har rykket kontoret ud i haven, så jeg  kan få lidt frisk luft. 1 time på bolerosjalet, det må være nu. Godt det var i formiddags vi var ude at ro, for nu er havet ikke for kajakker, kun for kitesurfere  og vandscootere.  

Dimserier - håndtegninger

Der bliver tegnet i dag, alle diagrammer, måltegninger osv skal håndtegnes, scannes ind og trylles med på computeren. Kan godt mærke, at jeg ikke har tegnet meget det sidste års tid, jeg skal lige varme op :-)

Lidt mere Kiiro


Hvor er det bare dejligt at åbne computeren her til morgen, og se de skønne billeder fra i fredags igen. Jeg har enormt svært ved at beslutte mig for, hvilken stemning jeg ønsker. Fælles for alle billeder, er de små blomster... Men skal det være i haven, i vandkanten, eller nogle af de mange andre. Det er godt jeg har nogle dage endnu til at tage beslutningen i.

Bolerosjal til Dimserier

Mandagmorgenstrik står på bolerosjalet, der synes aldrig at blive færdig... 1 time på sjalet nu her, og så 1 time igen i eftermiddag, bør gøre noget ved det.