mandag den 20. februar 2012

S.I.Fs del 1 fra blogland

Først vil jeg sige 1000 tak til alle jer der har meldt jer til denne S.I.Fs'en det er fedt.
Og nu viser her de links jeg har fået i kommentaren til del 1 Samt billederne fra Facebook  På onsdag vil I kunne hente del 2 her. men først på onsdag

Helle H

Jette Irene

Lotte R

Rikke JPersisk Nordisk Remix for BC garn


Den store bluse til BC garn er kommet på pindene. Farveforløbet er i fine blide farver, der bliver brudt af en hård sort kontrast tråd. Blusen er strikket i retriller, mønsteret er strikket i teknikken gobelinstrik/intarsia. Jeg holder rigtig meget af at strikke gobelin, og synes det giver uanet muligheder for at arbejde enten med grafiske linjer, bløde former eller sjove farve kombinationer.

Link til en video med Gobelinstrik (amerikansk)

Jeg bruger ikke noget til at vinde mit garn op på, jeg strikker ikke med tråde der er længere end 1 meter, så filtre garnet sig ikke så let sammen. Lige nu har jeg 8 tråde jeg strikker med hen over stykket. Hvor jeg har mine grå/brune felter har jeg dog gjort en undtagelse, der har jeg regnet mig frem til hvor mange meter garn der går til en firkant 10 masker 20 pinde = det antal ganges længde garnet måler når det er snoet om pinden 10 gange ca 8 cm gange 20 = 160 cm. Dette tal er ikke helt nøjagtigt, men meget tæt på.