fredag den 16. marts 2012

Garn fra Aalerusen


Som lovet garnet fra Julia Z, dette er farven bleg selleri, jeg er stadig helt vild med at strikke i det, og rigtig spændt på om der er garn nok til en sjov konstruktion. Målet er at kunne lave en hals-ting af et nøgle, så jeg strikker der ud af. 

Gammel slager i nye klæder.


Nogle af jer husker den måske, min "Gul gør glad" fra hendesverden tillægget sidste år. Rettighederne er mine igen, og nu kommer den til salg som PDF download på Ravelry og som print i Rasmilla. Linda den hurtige strikker, har allerede fået den af pindene, Sanne har fået den på gine i butikken - Så ja det er bare mig vi venter på...


Garnet der er brugt til den i Sannes lille fine Rasmilla butik er Mohair By Canard, som selvfølgelig kan købes i butikken. Det er død lækkert garn, så har du ikke prøvet det endnu, så kan jeg kun varmt anbefale det. Det er ikke i mange farver, men de der er er meget fine. Jeg er mest til denne sorte, eller den nye rosa.


Er du mere til farver med knald på, ja så skal du have fat i Kit seta fra Mandil, der bla forhandles i Uldstedet. Den gule er i Kit seta.