fredag den 16. november 2012

Hvordan ser min blog ud hos dig?

I denne uge har jeg fået mange mails fra mine læsere... Og det er ikke godt nyt:-(
Min blog ser underlig ud, den brune fane for oven, deler ordene så der står
Fa
rv
ek
on
su
le
nt

Hos mig på Hp og Mac book samt iPhone ser det fint ud... Men hvordan ser det ud hos dig, og er der nogen der ved hvordan man retter fejlen???

Trøjen uden navn


Inspirationen er som I ved plejeboligerne i Ørestaden, her har jeg fundet et billede på nettet som de  i sin tid var tænkt... Her er det tydeligt at se vinduerne der popper ud og har en ekstra farve på kanten...


Og det var jo det der pop ud noget jeg var vild med... Så mine cirkler er faktisk huller der popper ud, en trøje med huller. Måske skal den hedde POP?

Designet er i PHW peruvian highland wool fra Filcolana - mit absolutte yndlings garn, når det gælder farver, og flerfarve strik, her er der dog kun to - omend to skønne farver :-)

Nu trænger jeg bare til at strikke

Nu har jeg pakket kits i flere timer, så nu fortjener jeg vist en strikkepause, med kage og kaffe. Fredage i strikkehulen er gode...

Farveorgie til strikkelandet

Mine mange kg garn fra Filcolana kom i morges, ja det er 2. Bestilling, den er god nok. I har nemlig bestilt så mange kits, at 1 bestilling garn ikke var nok.
På mit lille bord, kan jeg lægge 7 kit op, og pakke... I morgen går turen igen til posthuset.

Vævet labels

Det er meget spændende jeg er ved at godkende min bestilling af 1000 vævet labels til mine butiks kit... 1000, mon jeg overhovedet kan sælge 1000 strikke kits?

2F Xops

Det er fredag og sidder og nyder morgenkaffen inden dagen for alvor går i gang.
Jeg har lige slået op til min Big size trøje til Filcolana.