mandag den 11. juli 2011

Kari Putha - garn valg

Tørklædet til håret er blevet døbt. Kari Putha, er navnet på Karry blade, der minder lidt om lauerbærblade, Dette var demo'en , og der er sket et par ændringer på det. Den største ændring er nok garnet. Efter Bette design lukkede, er det ikke lettere så nemt at få fat i Hanne Thorsens garn (Nicolai). Så jeg tog en hurtig beslutning om at garnet måtte ændres. Jeg vidste jeg ville strikke i Filcolanas garn, og har med hjælp fra min teststrikker Katrine Marie, fået strikket det op i lammeulden, og er selv ved at strikke i et mix af Indiecita og lammeuld.
Til venstre ser du Kari Putha i ren lammeuld. Den er dejlig tynd, men stadig også utrolig varm. Til højre i indiecita og lammeuld, den er tyk og meget varm. Jeg har svært ved at beslutte mig for hvilken kombination jeg bedst kan lide. Når du strikker halstørklæder og huer, hvilket garn ville du så foretrække - Ren uld eller Alpaka og uld?

Sidst men ikke mindst skal jeg have skriftlig gjort dette knaphul af TECH Knitting. Efter som jeg bruger det i denne opskrift.