onsdag den 23. juni 2010

Onsdag aften - en dejlig strikke dag
Mmmmm perfekt dag. Da jeg stod op troede jeg at det ville være et trist vejr hele dagen, da jeg vågnede til et tungt lag skyer.Min dag har været perfekt, jeg har nået en del praktiske husholdnings ting, Michael har arbejde hjemme, så vi har spist en hyggelig frokost sammen. Jeg har strikket mere i dag, end jeg har de sidste 14 dage. Og det føles skønt.
I løbet af eftermiddagen havde jeg faktisk strikket basen til taljetørklædet færdigt, og kunne lukke det af.
Måtte lige prøve det på

Der er ikke længe til talje-tørklædet er færdigt, jeg har strikket strikket strikket, og klippet i dag... klip klip klip...
GYS...
Strikke masker op, og en lille picot kant... Ta'daaaaa' Fed Onsdag
Onsdag morgen - og jeg har fri

Dejligt, jeg har 2 arbejdsdage tilbage, hvorefter en velfortjent meget lang ferie venter.

I dag har jeg fri, solen er ikke at se for det tykke skydægge, så jeg sidder her med dejlig varm kaffe og mit talje-sjal. Jeg er længere end billedet viser, men har ikke fået taget nye billeder... De kommer måske i eftermiddag.

Det næste der skal ske (når jeg har strikket 20 cm) er at der skal lukkes af, og så klip klip klip, folde ud, og lave en fin kant, derefter vil jeg brodere lidt på sjalet, med lidt perler og palietter, samt noget blandet broderigarn i hør... Det der glatte amager broderigarn er ikke lige mig, jeg er til det mere rå garn i forskellige tykkelser og kvaliteter.

Mere om det, når jeg når så langt. :-)