tirsdag den 6. juli 2010

Strik ud - ved Islands Brygge

Vi var en lille flok på 4 der strikkede hjemme i Lisbeths (Bethgaard på Ravelry) gård.

Der blev måske snakket og guffet guf, lidt mere end der blev strikket, til gengæld snakkede vi rigtig meget om strik.

Der blev også tid til at bytte lidt garn til diverse tæpper af sokke garner.


Dorte (Mosdal på Ravelry) Strikker på strikkeheltindens fede fugle Jakke, endelig fik jeg set den IRL... Hvor er den bare cool, jeg glæder mig så meget til strikkefestival 2011 på Fanø, hvor jeg skal gå amok i Seyfarth kits. :-)

Dorte havde så også lige bagt lidt til os, de skønneste kanelboller, jeg fik 2 med hjem, tror de falder i god jord. Hvem der bare var god til at bage...


Lisbeth havde gang i en trøje til Karoline (barnet på armen). Heldigt for mig, for det var netop i det garn som jeg har et par nøgler liggende af - UDEN bandarole, jeg havde ingen ide om hvilket garn det var... Nu ved jeg at det er noget M&K øko bomuld.

Problemet med M&K øko bomuld er at det er lidt svært at opdrive, så ligger du inde med noget, må du meget gerne give lyd, jeg kan godt bruge en der kan gå til en rosen farve (Roser kommer i mange farver, så hvad du synes er en rosen farve). Jeg ved at Lisbeth mangler lidt i lys støvet grøn. Så giv endelig lyd :-)


Karen (Lykkefanten på Ravelry) strikkede som altid på lidt mere end et par ting...

Hun kunne også lige fortælle at hun faktisk har en opskrift i det nye nummer af Knitty, så hold øjne og øre åbne, mens vi spændte venter på det nye nummer, hvor der er et solidt dansk strikke design i...

Og hvad så med mig, hvad strikkede jeg på... Lissuin for at det ikke skal være lyv. Ærme nr. 2 bliver nok færdigt i dag eller i morgen. Jeg kan nemlig ikke holde til i min skulder at skulle brodere hele dagen, så strik, blog, broder, ravelry.... så går det. Ja og så lidt træning selvfølgelig. Lone (Lunetta på Ravelry) og jeg var til Hatha Yoga i morges, i virkeligheden går vi til Astanga Yoga, og Bodyflow Men men, man må prøve noget nyt ind i mellem. I morgen er det Personlig træning og Zumba der er på trænings programmet.