onsdag den 22. december 2010

Bollywood luffe

Det er armbånd som disse der er inspirations kilde til disse meget lette luffer.

En dag må jeg til Indien og få mine sanser stimuleret i form af farve kombinationer, man ikke ser på disse breddegrader.

Men ind til den dag kommer, må jeg nøjes med mine bollywood film...
trænger til nogle nye, så hvis du ligger inde med gode titler, så lad mig endelig vide det.
 Et undervejs billede, man se lige min avis model i baggrunden... var billedet større, ville man også de den skål skolekridt som jeg fik i kalendergave i morges af min søde kæreste.

Farverne er helt tilfældig, max 4 pinde med samme farve.

Noget sagde mig at lufferne var for store...
Luffen før sammensyning, det der er en farve sammensætning, man bliver meget glad i låget af!

Hvis det her mønster dur, bliver det verdens letteste luffe!

Det kunne også blive til en barbie bluse, så skulle der bare bruges en mere... ;-)
 Luffen syet sammen med kanphulssting i lilla garn.
  • længde - fin, måske lidt for lang
  • brede - for bred
  • tommeltot - for lang
Demo model 1 ikke helt god, men mønsteret holder.  Min frygt var at tomlen ikke ville fungere, men det gør den, altså bortset fra længden.

Lige inden julegave shopping, gik turen på posthuset med en posefuld pakke post, mangler bare nisse hue. Jep det er mig der er inde i julemanden. :-)
Jenpen - aka Jenny Karlsson

Der kom julekort fra Carina i går, det er hendes søster Jenny - der har svunget penslen...

Jeg er ret vild med Jennys illustrationer, du finder dem på http://www.jenpen.se/ Jeg er serlig vild med hendes serier.

Os der en gang imellem kommer i Sverige, har kunne følge med i hendes skiter bag på mælken. Jeg har nu mest fulgt med hjemme fra Carinas toiletdør... Indersiden er beklædt med fine små tegneserier fra Jenpen. Ta et kik forbi hendes side her i julen, tjek serier ud, det er på det lille hjerte man bladre.

Jeg nyder ferien

 Dagen i går bøde på en dejlig gå tur ud over slusen og om til Kalvebod strand - Lige der, over på den anden side ligger Sverige.

Jeg kan slet ikke finde ord for hvor glad jeg er for at vi er flyttet her ud. vi er tæt på byen (7 min i S-tog), Vi har hav, skov og marker...

Det er ren balsam for sjælen, med en lang travetur i det iskolde vejr.
Om bugten når at fryse helt til, er jeg i tvivl om, men i følge vejrudsigten er det den koldeste vinter i 1000 år, så måske kommer jeg til at opleve en stivfrossen bugt.

Den kolde travetur fik mig til at komme på et nyt super enket design til bogen. Inspireret af kulden her i Skandivavien og flotte armlænker fra Bollywood film
Af avisen klippede jeg mit mønster til en luffe, strikket frem og tilbage, med fokus på retrillerne, og den effekt de giver.

Denne demo model er strikket i Indiecita fra Filcolana, 5 farver, rød, pink, violet, lyseblå og mørkegrøn.

Ydere-luffen, som det er, er strikket, og inden i kommer et foer af kogt uld. Meningen er at det skal blive en rigtig varm luffe.

Som det ses var jeg ikke helt præcis med min strikkeprøve, så den bliver lidt bredere.
Jeg besluttede mig for bare at strikke videre, efter som det er en demo. Og så regne derfra. For med foer inden i, skal luffen nok være lidt større end begregnet først.

Glæder mig til dagslys, så I kan få et bedre billede af farverne. Hvis jeg strikker hurtigt, har jeg en luffe af pindene inden solen er oppe. :-)