søndag den 4. september 2011

Filcolana og Noe design

I denne uge har jeg arbejdet på de 2 bestillings opgaver jeg har for henholdsvis Filcolana og Karen Noe.

Jeg har strikket hele forstykket, på bluse/ponchoen til Filcolana, og sidder nu og overvejer; om ærmerne skal være som kanten, bare lidt løsere i strikken, eller om der skal være striber på dem. Det er en svær beslutning. Jeg kan rigtig godt lide det "prik" udtryk der er på kanten, men da det er et løs af mønster, er det også meget fast. Ærmerne skulle gerne have et luftigt look. Jeg må prøve mønsteret af på tykkere pinden inden jeg går videre.

På designet til Karen Noe, er jeg ikke nået så langt, jeg klippede mønsteret af, og startede ved ribben på p 3.5. Det giver et langt flottere resultat. Jeg er glad for Karen, lige som jeg, bedre kan lide det lette og mere løst strikkede look.

Ud over strikkearbejdet, har jeg haft Webstrik i telefonen, om alt går vel, skal jeg til Hobro og lave en lille workshop til webstriks strikkefestival. Karin Gørn, der var på min workshop hos Hønsestrik, har nemlig anbefalet mig til Webstrik. :-) Tusinde tak Karin. Jeg er jo selv webstrikker, og har måtte vælge strikkefestivallen fra i år... Så det gør mig virkelig glad, hvis jeg skal der op og undervise en af dagende.