tirsdag den 26. marts 2013

Programmer der gør livet en anelse lækre **^_^**

Med lidt hjælp fra Michael, har jeg sat del 2 op i det skønne program **^_^** InDesign **^_^**

Jeg har sløretbilledet, vi skal jo nødig have nogen der tyvstarter... Men du må da give mig ret der er lidt mere lækker'nes over del 2 end over del 1... Meget kan man gøre i skabeloner, men det er sq fedt at kunne gøre det selv...

Jeg vil ikke ændre i mine gamle ting, men for fremtiden kan I forvente lidt mere digital lækker'nes her fra...

Ny fra min strikkedame Ulla

Ulla har strikket på et halstørklæde til Dimserier, hvor du selv kan lave kunstgarnet, ved at binde en masse tingeltangel på.

Her er der strikket i mohair og bubble fra BC-garn, på mohair tråden er der trukket perler, og om den tykke bubble er der bundet blomster palietter købt hos Karen Marie Dehn, og så en lækker guldtråd.

Strikket på p12.Aurora for BC-garn

Er fundet frem igen, Marianna sendte mere garn, så kroppen kan få en passende længde. Håber på eg når til det sjove **^_^** farvestrik **^_^** inden i eftermiddag.

Se hvor dejligt fluffy garnet er.

Jeg hæfter stadig ender på bukserne, skriver på 2 opskrifter der skal strikkes af mine strikkedamer... Der er nok at se til i påsken.Garn til en drøm om Grønland

Dette er nogle af de garner jeg har købt til mit bogprojekt, en drøm om Grønland. Den mørke afspejler fjeldene, de lyse en ametyst. Jeg vil skrive mere om det enkelte garn efterhånden som jeg anvender det i et projekt.