mandag den 27. februar 2017

Bliv en bedre strikker sammen med mig

I sidste uge besluttede jeg mig for igen at bruge Facebook Live til at dele min strikke viden.


Undervisning er min faglige baggrund, og jeg ELSKER at undervise. Det er i undervisningen jeg finder min kreativitet, inspiration og bevare min passion for livet som strikdesigner. 

Derfor er det nu blevet tid til at jeg får sat lidt mere struktur på at bruge Facebook Live og Youtube til at fastholde min kreativitet... og samtidig hjælpe dig med at blive en bedre strikker.

Over en længere periode, har jeg postet 1 video hver uge på Youtube, denne video bliver altid delt på Facebook. Men fordi Facebooks algoritme er sat sådan sammen at du som følger kun ser knap 2% af det jeg slår op på min væg... er chancen for at du ser mine videoer den vej, ret små... Der er jo så meget lækkert strik at se på Facebook. Facebook vil bare gerne have at din væg er fyldt med det den tror du helst vil se... Altså fra steder, hvor du skriver og liker ofte.

Facebook, er ikke lige så glade for links som de er for en video, der bliver postet direkte på Facebook. Så med en blanding af Facebook Live og en række andre videoer vil jeg fremover, dele en video på Facebook HVER uge, nogle uger bliver det måske til lidt flere.  Og om alt vil, så betyder dette at jeg har større chance for at lande på din væg, og måske lære dig noget nyt.

I sidste uge gik jeg så endelig live for første gang i LAAAANG tid, det var et dejligt gensyn med flere af mine faste følgere, der straks tunede ind... Jeg nyder at være live, hvor du som seer kan få lov at stille spørgsmål mens jeg viser hvad jeg gør. Og at videoen så bare få lov at blive på Facebook, er jo kun en fordel for dig, der ikke havde mulighed for at se med... Det er jo ikke alle der lige kan forlade det de laver kl 12 for at se på mig :-)

Ser du mine videoer på Facebook og Youtube?

Følger du min Facebook side og Youtube kanal?

Hvis du gør, vil du så ikke fortælle mig hvilken videoer der har gjort dig til en bedre strikker?