torsdag den 28. februar 2013

Diagram til Mandala for Filcolana


Så har jeg næsten fået tegnet den rå skitse af mit Mandala diagram til forstykket. Det tager godt nok sin tid, og det er med at holde tungen lige i munden når man spejler. Nu er det ikke så let at se her, da det jo bare ligner en hurtig stregtegning... Men den er skam tegnet tern for tern for tern for tern for tern...
Når jeg så er færdig med det, skal blusens 4 str tegnes ind, og mandalaen skal enten tegnes mere op, eller også er jeg så heldig det passer...
Ryggen bliver i samme fiskenet terne som ærmerne, og mellem de to stykker, for og bag, samler jeg med en række striber, som jeg så ofte gør. Jeg synes striberne er med til at binde de to stykker flot sammen.
Programmet jeg tegner og regner i er Excel, og bare som lidt unyttig viden så fylder mit diagram 12 sider hvis det skulle printes i sin rå form...
Jeg glæder mig helt vildt til at skulle strikke kroppen, ærmerne er jo ren tv/strik ude strik, men kroppen, det bliver noget med at sidde selv og virkelig fordybe sig i diagrammet.

Fryser du om ørerne?


Der er forår i luften i disse dage, den tykke hue, ligger nederst i tasken, og frem kom pandebåndet... For selv om solen brager frem, så er det ikke helt varmt endnu. 


Fryser du også? så tjek min opskrift ud på Ravelry ved at følge linket her 

Pandebåndet er strikket Zitron hand art tweed, men vil bestemt kunne strikkes i andre garner så som Arwetta Classic, 50 g er nok til et pandebånd. 

Pandebåndet har ingen vrangside, snoningen og hulmønsteret, er lige flotte på begge sider.  Teknikken er let, kender du til snoninger, er dette en smal sag at strikke. Og en hurtig strikker kan strikke pandebåndet på en aften.


3 ledige pladser

Der er 3 pladser tilbage på mit 3 dages customize kursus, følg billed linket i boogens højre side og læs mere.