fredag den 8. april 2011

Lektier der stresser mit ellers rolige strikke liv.

Siden weekenden har jeg strikket i alle ledige sekunder. Man skulle så tro at jeg var helt med, og klar til at fremlægge min konstruktion på onsdag. Jeg tror ikke det er tilfældet, det kræver et strikke mirakel hvis jeg skal blive færdig!
Lige nu har jeg del 1 af 6 dele færdige, nemlige sidestykke 1, bindebånd del 2 er af pindene om en times tid. Det snoet centerstykke, del 3 er langt fra færdig, og ja del 4, 5 og 6 - sidestykke og bindebånd til den anden side... samt skyggen. De er ikke engang på pindene endnu. STREEEESSSS!

Når det så er sagt, så er det nu et dejligt stykke strik, jeg nyder den "finhed" det giver at strikke med tyndt garn på en tynd pind. Jeg er tilfreds med mit stykke med snoninger (på trods af en fejl jeg ikke kan nå at rette).

Kryds finger for min konstruktion opgave bliver modtaget positivt... med alle de timer der er lagt i den, og eksperimenter, tør jeg ikke tænke på hvor bitter det vil være, hvis den kun modtager kritik for de fejl der nu engang er i denne demomodel.