mandag den 31. marts 2008

Me a hufflepuff c,")

Want to Get Sorted?
I'm a Hufflepuff!

HufffepuffDet går virkelig hurtigt med Huffelerne, som de kaldes i hjemmelig tale.
Jeg var lidt i tvivl om hvordan jeg skulle lave overgangen fra hælen, samt underfoden - jeg endte med striber, de kunne sikkert gøres mere fine i forhold til indtagningerne, men jeg er hverken professionel strikker, eller alvidende. Måske lure jeg tricket en dag.
bund i grund er jeg mere end tilfreds, de bliver herrefede. Orn'li sej ville mine kære elever sige.

The Huffles, as we call them in the house, is almost knitting them self, they are so fast to knit.
I were a bit in doubt about the gusset and the buttom of the foot, I ended up with stripes. the decreses could be better, I just don't know how. But then I'm not a proffessionel knitter nither do I know all, perhaps some day I know how to do it properly.Når nu vi taler om solen... I denne tid er jeg med mine elever på teknisk skole i servicefagene. I dag prøvede de den som negle teknikkere. jeg fik lagt denne fantastiske neglkunst af to at mine piger, der kæmper lidt med det motoriske.
Det har været en fantastisk sjov dag, at få 15-16 årige drenge til at tegne en skitse til hvordan de gerne vil dekorere deres negle og udføre jobbet er sjovt. Først var der en masse protester, senere var der stor fordybelse i dekorationen, for dernæst at tage billeder. OG så skulle det også af og det i en fart, det er jo ikke godt for ens gangstar attitude. ;-)

Speeaking of the weather... These days I'm with my class at the technial college for service trade. The days task were nail technical. I've got this wonderfull nail polish by two of my girls with motor skills problems.
It have been so funny to se the 15-16 years old bous dooing eachothers nails, at first they vere wery protesting against it, later on they were all in to it, making wery wery decoraded nails, taking a lot pictures. AND then removing it wery fast - Nail polish is not good for their gangstar image. ;-)