tirsdag den 27. april 2010

Tusindfryd # 2 på farten


Tusindfryd er blevet til mit "på farten" strikketøj. Der er ved at være langt rundt, og blomster motivet sidder nu næsten i hånden... Så på den måde egner det sig så godt til...
- S-toget til og fra job
- i pauserne på job
- strikke cafféer
- besøg
- osv.

Jeg skal til at have lavet mig 2 nye magic balls, så garnposerne med rester er lagt frem, og posen med det jeg har rullet af... Det er jo ikke altid at jeg er helt enig med mine Magic balls om farveskiftet eller løbelængden. Det ses bare først undervejs i projektet.


Jeg er helt vild med nærbilleder af dette projekt, og ville ønske at jeg var bedre med et kamera - kameraet er der vist ikke noget galt med et Nikon coolpix S6. Det er mig der ikke har helt styr på andet end Auto.

På det her styke er der "langt" imellem farveskiftene, og i enkelte mønster områder toner farverne ud i hinanden. Det giver et ret fedt look i helheden, det må bare ikke ske for ofte, eller over en hel blomst.


Her er der et mere vildt stykke, hvor jeg enkelte steder kun har kørt hele eller halve omgange af den samme garn. Baggrunden ved den lilla del af blomsten er jeg ret vild med, det er alle mine meget korte (1 meter eller lidt under/over) der er brugt her. De har næsten - men ikke helt den samme farve. Det er lige før baggrunden lever på denne del, som en græseng en diset morgen.

Her er farverne ikke helt gode, men helheds billedet taler for sig selv, stykkerne med korte og lange farveskift træder tydeligt frem.

Jeg har nu 13 og en ½ mønster report dvs. 10 og en ½ tilbage... Der bliver RIGTIG L A N G T rundt.