mandag den 30. juli 2012

Cardigan med et twist for Filcolana - forsøg -> fejl


Nu håber jeg at jeg kan nå at strikke denne her op igen inden messen. Min Cardigan med et twist for Filcolana, der er inspireret af Annie's cardigan fra Beeing human.


I vinter strikkede jeg den i Naturgang og indiecita, netop fordi jeg gerne ville have et meget voluminøs udtryk. Strikkeprøven indikerede ikke at det ville blive et problem. Men opstrikket - tak spids, den er tung som et ondt år, og slasker, holder ikke formen, og er i det hele taget ikke for god.


Nu vil jeg strikke den op i Peruvian highland wool og Indiecita fra Filcolana i den dejlige orange farve 215 gulerod. Mønsteret bliver det samme, forstykket øges i længden, og ærmerne skal der arbejdes en del på. Så god strikkefornøjelse til mig :-)

Jeg blev forresten spurgt til i en kommentar i går, om hvordan jeg laver mine mønstre, jeg bruger en sy bog, ny mønster konstruktion for kvinder, og en masse grundmønstre fra strikkebøger, så som 500 hul mønstre osv. Når jeg bruger en konstruktionsbog til syning, er det fordi, jeg kunne lave symønstre føre jeg kunne lave strikkeopskrifter.

Julesokker til Hendes Verden og City Chic leggies for Mohair by Canard - Jeg når det :-)


Et par super nuttede julesokker er nu helt færdig, jeg lånte monterings Åge af Julia som monterede hele aftenen... så jeg kunne strikke... Nej vel, monterings Åge findes ikke, gid han gjorde, for så ville det have været perfekt.


Pakken til Hendes Verden, er pakket og sendt, så Inga kan få de nuttede julesokker til fotografering, er spændt på at se dem på små børne fødder. 


Opskriften skal fra min meget rodet noter over et et worddokument med struktur i. Der skal gradueres, og så afsted til Inga igen.


Nåede jeg alt fra min arbejdskasse i går? Nej, men næsten, og det går også lige, for opskriften til City -Chic leggies bliver meget nem at graduere. Og så er der dømt Filcolana uge, når det er gjort, jeg tror nemlig lige jeg kan nå at få strikket en model mere inden messen, Dybt inspireret af  blusen som Annie fra den britiske serie Beeing Human har på i ALLE afsnit. Det er formen på blusen jeg har ladet mig inspirere af, den skal nemlig strikkes som en tyk fed aran sweater.