mandag den 9. april 2018

Er Strikke Bootcamp 2018 - Bliv en ørn til at strikke sokker, noget for mig? 🦅


Med hjælp fra mine følgere på Instagram filmede jeg i torsdags denne Q & A video... Er strikke Bootcamp 2018 - Bliv en ørn til at strikke sokker, noget for mig. 


I videoen svarer jeg på en lang række dybdegående spørgsmål, for at du kan beslutte dig for om min Strikke bootcamp er noget for dig. 

En ting er sikkert drømmer du om at strikke sokker - så er det noget for dig! 

Strikke Bootcamp - Bliv en ørn til at strikke sokker - er et 5 ugers online kursus, hvor du hver uge modtager en opgave på email. Kurset er tilknyttet en lukket pop up Facebook gruppe (gruppen lukkes i uge 24). Læs mere om Bootcampen her.

Mange spørgsmål går på, hvilket niveau man skal være på for at deltage, eller om man nødvendigvis skal være på Facebook for at være med. 

Jeg åbner for salget af pladser i uge 16, og vi går i gang i uge 17 - tilmeld dig nyhedsbrevet her og få en mail når jeg åbner for salget.  

Kurset vare i 5 uger fra uge 17 - 21

Pris for 5 ugers  online sokkekursus 150 kr (30 kr om ugen). 

I uge 16 kan du få en lille gratis smagsprøve på, hvad vi skal arbejde med - på min Facebook side (og i nyhedsbrevet) giver jeg i 3 dage en lille strikke opgave - på 3. dagen har du strikket en lille mini sok.

Kurset sælges ikke efterfølgende - men brudstykker af kurset laves til digitale kompendier, der kommer til salg for 75 kr stk. Vil du fx kun lære at strikke hæltyper, men er ligeglad med pasform, tå typer og om hvad man skal tage højde for når man bytter et element ud... så kommer Kompendiet "lær at strikke hæle" til salg til efteråret, det samme er gældende for Kompendiet "lær at strikke den perfekte tå"

Læs mere om Bootcampen lige her