tirsdag den 20. november 2012

Ørred fra Køgebugt

Vores ene nabo (altså lidt op af vejen) er fisker og har egen butik. Mega fedt!
I dag får vi en halv ørred fanget lige ude for mit vindue.
Jeg bager den i ovnen på 180 grader i små 20 minutter. Jeg har drysset med frisk finthakket citrongræs, revet en citron og brugt saften fra halvdelen. Så har fisken fået lidt salt peber og en skvis wazabi med sesam.
Til får vi dampet mega bønner, med sennep,honning og citron
dressing og hakket rå rødløg.


Chai og diagram

Er der noget mere julet end en kop jule te, med varmt skummet mælk og et drys kanel.
Jeg er lige kommet ind i varmen efter en cykeltur på posthuset, det er gode 16 km i alt, så du kan tro jeg er frossen. Men med en varm kop te, er jeg hurtig klar til at få tegnet mit luffe diagram :-)

Projekt skønskole

Dagen i dag har været super fed, og hård. De alternative dage er svære for mange af vores børn i specialklasserækken. Her får du en lille smagsprøve af hvor lækkert det bliver.

Ups

Her til morgen opdagede jeg at jeg lystigt havde strikket over 10 cm forbi en fejl... Jeg havde strikket ind under en maske, så der kom et stort hul. Nu er det fikset, ikke helt let i mohair skal jeg hilse og sige. Efter en lækker cykeltur til toget, skal der bare strikkes videre.

Jule guf på Hvad bier tænker


Her til morgen er det ikke egne kreationer jeg blogger om, men en fed jule DIY over på Hvad bier tænker. Cicilie vil i de kommende uger lave nogle fede små DIY's under temaet "jul på budget" disse her har jeg allerede printe, og tænk jeg har det hele, skal ikke bruge en krone. Det er da for fedt. Julen igennem vil jeg linke til Cicilies blog, så du får chancen for at lave hendes skønne pynt, og hvad ellers hun finder på. TAK Cecilie.