fredag den 8. januar 2016

Hvad er Periscope?

Billede fra www.periscope.tv
I november 2015 tog jeg mig sammen efter lang tids overvejelse og downloadede Periscope til min smartphone og jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik - PERISCOPE er min favorit når det kommer til sociale medier for os der gerne vil mere med vores strik os der gerne vil lære noget nyt, os der gerne vil hygge os sammen.


Periscope er en del af Twitter, men du behøver ikke at have en Twitter konto for at have en profil på Periscope, du kan logge på med dit telefonnummer.

Jeg havde nu en støvet gammel Twitter profil, så jeg genopdagede Twitter hen over december. Fik støvet min profil af, og har sat lidt gang i den igen. Twitter er faktisk også ret hyggeligt!

Et Scope (det er det man kalder en udsendelse på Periscope), er en tv udsendelse, der lader brugerne interagere med værten. 

Nytårs scope - derfor den fjollede hat ;-)
Du kan chatte med værten, og dermed være en del af samtalen der er i gang. Dette kan du kun mens udsendelsen er live, og det er da også derfor det er fedest at være med live, når der skal læres noget nyt.

Jeg elsker hjerter - bedst er det når alle tapper på skærmen på samme tid og hele regnbuens farver er på skærmen
Du kan også sende en strøm af små søde hjerte afsted, dette kan du også under Re-play'et som ligger på Periscope 24 timer efter udsendelsen er startet. Hjerterne viser værten at seerne kan bruge det der vises. TAP  med din finger på skærmen og send stribevis af hjerter til din vært - deltag aktivt.

DEL du kan dele udsendelsen med alle du mener kunne have nytte af den. På IOS (Apple) "swiper" du til højre (kør fingeren over skærmen fra venstre mod højre. På ANDROID er det det samme bare nedefra og op, klik på del udsendelse. En anden måde er at tage et skærmbillede, så kommer del funktionen automatisk frem.

Som vært på min strikke kanal, er det i den grad dejligt at have mine følgere med live, det giver en helt ny dimension til det at lave videoer. de mange spørgsmål der kommer undervejs, gør at jeg kan give mere, end jeg gør på Youtube.

Et scope er en del længere end en vejlednings video på Youtube, og det er netop den chat, der er i gang, der gør det.

Sidst i december tog jeg en beslutning om at mine scopes skulle gemmes på Youtube. Noget jeg ellers har været imod, da jeg synes kvaliteten af optagelsen ikke er god nok. Ofte scoper jeg om aftenen, og det giver et grynet træls billede. Men men man har vel et standpunkt til man tager et nyt. Se mine scopes på youtube.

Du kan støtte mit arbejde med at lave alle disse * Lær at strikke * udsendelser ved at købe mine opskrifter, enten på Ravelry eller via Woolspire, en af mine udgivelser eller ved at komme på mine live events.

Bedst af alt er det nu at være med live!
Så hent nu den app!