tirsdag den 30. december 2014

Højdepunkter 2014 - november og december

Året er ved at være slut, så hvad mere passende end at slutte med højdepunkterne fra de sidste to måneder.

Hos Woolspire arbejder jeg i denne tid med videovejledninger og opskrifter på huer: Hue og vanter med snefnug, Super let og enkel Twist & Twirl. Desuden har bloggerne på Woolspire fra Norge og Danmark samlet en Adventskalender i december. Det var super hyggeligt, jeg havde hele to låger, en hue og nogle julekugler. Af juleopskrifter har jeg nu lavet lidt mere... nemlig super søde kopvarmere, som bla er blevet solgt som Kits hos Rasmilla.

Der kom en del opskrifter ud i november og december, bla en lækker blød hue i Lamana Cusi og Lamana Cusco fra Woolspire shoppen. Og hele 3 opskrifter i Kreativ strik nr 6, her i blandt også en hue... De der følger mig på Instagram, ved at jeg har arbejdet en del med huer i december... så bare vent... der er opskrifter på vej... 

I november sluttede vi også et Strik i fællesskab, hvor vi strikkede min Grafisk gobelin sweater som jeg har designet for BC-garn. Næste års Strik i fællesskab kan du læse mere om over på Facebooksiden.

I december oplevede jeg noget helt nyt... Jeg fik mails fra mænd, der skulle købe garn - altså mænd der ikke strikker - det var julegaver, og jeg skal lige sige at de forstår SQ at shoppe... Der er en masse heldige kvinder der ude, der har fået Magiske nøgler og Kits. Deres mails var søde... De begyndte alle sammen noget i den retning her: Det er til min kone.... hun strikker.... hun elsker farver, særligt blå... kan du samle et nøgle til hende? Eller... Min kone har snakket om det her magiske garn, er det dig der har det?
Gode mænd I har!

Mit sidste tilbageblik på november og december, kan kun gå en vej, og det er naturligvis mod Norge * I love Norge * 

Rigtig godt nytår vi ses i 2015