fredag den 3. januar 2014

Prik prik prik


Sidder lige og finder billeder til en opskrift jeg har lavet til Filcolana. Opskriften er nemlig lige kommet fra redigering, og der er et par småting, der skal rettes... Men tænk jeg kan slet ikke huske hvad jeg har gjort, vesten ligger i København, og der kommer jeg ikke forbi før næste uge... så der må andre metoder i brug. Så er billeder som dette perfekt... Her kan jeg jo tælle og se hvad jeg har gjort... Note til selv... Husk flere billeder af detaljer...

Min dag er en rigtig computer dag, skriver opskrifter til Jacobsen Publication, retter Filcolana opskrift, tegner ideoplag til jul2014.... Og det er ikke julekugler ;-) Arbejder på en artikel til Woolspire. Lidt til BC-garn... Der er godt gang i den. 

På billedet ser du en hestetømme aflukning på ribkanten, har du en favorit aflukning, link gerne til et projekt hvor du bruger den... Eller en tutorial, så vi alle kan blive lidt klogere. Der er herfra en "sådan gør du" på kanter også Hestetømmeaflukningen. Du finder den her. Der er en ny på vej kun om hestetømmer.