fredag den 4. april 2014

Højdepunkter i MartsMarts måned har virkelig været indholdsrig og meget afvekslende. Jeg har undervist rigtig meget, både workshops og kurser. Først gik turen til Ribe, hvor jeg underviste de unge i Grafisk gobelinstrik i dagstimerne, i aftentimerne holdt jeg workshops for de lokale. Det var nogle fede dage.
Kort efter gik turen til Båring ved Middelfart, hvor jeg skulle holde foredrag for de gæve Gavstrikkere, det var rigtig cool, og så gav det endda ekstra opgaver til mig :-) Jeg sluttede min undervisning i marts af med en tur til Ramløse, hvor jeg holdt foredrag kombineret med en micro workshop... Ganske hyggeligt at komme ud i de lokale husflids foreninger og møde de mange strikkere.
Under undervisning har jeg også årets første SIFs, vi strikker Kelim Cardiganen som jeg designede til Filcolana i 2011. Hvor mange der er med ved jeg ikke helt, jeg har sendt lidt garn ud, og kan følge med i at enkelte poster deres projekt på Facebook.

På designsiden har det heller ikke stået stille, jeg har strikket speedstrik, på et par modeller til Filcolana, det samme har mine strikkedamer. Der er blevet strikket til min Strikke og malebog. Filcolana var på garnmesse i Tyskland hvor ingen ringere end Stephen West på Instagram postede at kan kunne lide min Rytme for Filcolana. Ros er jo altid godt, så jeg sluprede det i mig, og tænker at jeg da skal lave noget mere ala Rytme. Sidst men ikke mindst var jeg og mange andre danske strikdesignere til designmøde med Lion Brand Yarn, der netop er ved at få deres garn ind på det europæiske markede.

Min marts blev afsluttet med maner... Med en skøn weekend i det svenske på den årlige strikkefestival SIV. Vejret var fantastisk, jeg tog en masse workshops, solgte mine bøger, nød solen shoppede, snakkede, grinede, og drak lidt for meget vin... FANTASTISK weekend.

Må April blive lige så skøn.