fredag den 12. august 2016

Strik i fællesskab begynder nu!

Er du klar til at strikke fra Strik & Mal Grafisk Gobelinstrik igen?


Det er den tid på året - tid til endnu en strik i fællesskab - en SIFs også kendt som en knit a long - en KAL. 

Sammen med Facebook gruppen har jeg besluttet at vi skal strikke et af tæpperne fra Strik og Mal Grafisk Gobelinstrik - det var ikke nok bare at strikke cardiganen, de er hooked på Grafisk Gobelinstrik nu ;-)

bliver der mulighed for at dele billeder og erfaringer. Du skal anmode om at blive lukket ind, da gruppen er lukket. Følg blot linket her(Gruppen er kun for dig der strikker med og vil dele billeder og chatte med os andre).

Skal du strikke et af tæpperne fra bogen, eller vil du designe selv?


Pony tæppet er strikket i det ultra bløde og varme Lama uld fra CaMaRose. I bogen er der angivet hele nøgler, men i det kommende opslag viser jeg hvordan du beregner, nøjagtigt hvor meget garn du skal bruge i hver farve... Måske har du lidt i gemmerne der kan bruges?

Ulvetæppet er strikket i Semilla fra BC garn. et lækkert økologisk garn i smukke farver, klart en af mine favoritter til p 4 mm.


Venter lige på der kommer hvide perler fra Panduro inden jeg fortsætter med min perleplade. HURRA for udkants Danmark...

Selv arbejder jeg på et nyt design, et design der ikke kan komme i en bog, da Disney og George Lucas ellers vil sagsøge røven ud af bukserne på mig. Jeg vil nemlig strikke et tæppe, der er en Star Wars Stormtrooper hjelm i Mardi Gras stil. Inspireret af billeder fra Pinterest. Se med i videoen over teksten. 

Du kan se min opslagstavle med inspiration til tæppet lige her.

Naturligvis skal du bruge min bog, den forhandles i de fleste garnbutikker.

 Vejledende udsalgspris er 129 kr. 

Du kan også købe et signeret eksemplar hos mig, ved at sende mig en mail på knitting@bykaae.dk 

Ja og så kan du naturligvis låne den på biblioteket.