søndag den 17. juni 2012

Grib garnet dag 4


I dag var sidste dag i Silkeborg, jeg havde fyldt hold til Neverkont. Og som lovet kære kvinder så får i her linket til den facebook side der omhandler neverkont i forbindelse med forårets SIFS. Jeg kikker ind. og hjælper, hvis I skulle løbe ind i problemer.


Alle mine hold har været fede og præget af stort farve mod, alle har arbejdet med farver, også i Neverkonten, og hvor er det bare fedt.


I dag var sjov på mange måder, måske nok mest fordi jeg var inde og holde min strikkeundervisning i en skønhedssalon "Askepot". En stor fornøjelse, aldrig har der været en sødere og mere charmerende service som det. Vi blev i den grad forkælet... Og så var vi jo VIP kunder efterfølgende...


Som afslutning på hele festivallen var der dejligt kaffebord, med skøn kage og live musik med den søde sing a song writer Julie Michelsen


Hun havde sin CD med, som også ligger her på Itunes dejligt søndags musik, til de mange strikketimer. Julie er lige noget for en strikker!


Og hvorfor er hun så det tænker du måske - Fordi hun elsker strik, og har mange sjove strikke ting på sin side.


Farvel Silkeborg, tak for denne gang. Og KÆMPE tak til de 6 skønne kvinder, der har lavet det kæmpe arbejde med at stable strikkefestivallen på pindene. TAK Celie for dit søde væsen, og din store sans for at få os undervisere til at føle os helt trygge. TAK Nanna, for dit sprudlende væsen, din smækre catwalk sild ;-) TAK Jette, altid dejligt at sludre i "baren", dejligt at møde dig. TAK Hanna, dejligt at se dig igen, det er jo længe siden sidst. Du er altid dejlig at være sammen med. TAK Lone, jeg fik aldrig hilst rigtigt på dig, men et stort tak skal du have. Sidst men ikke mindst tak for god stand-up til mode showet Bente  og kør nu forsigtigt i den nye bil, ikke som på Fanø.  Jeg glæder mig allerede til en ny Grib garnet, I er for SEJE!