tirsdag den 12. august 2014

Månedsgaven på By Kaae - Strik til Banditter af Signe Strømgaard


I weekenden var jeg på Tex-stil messe i Vejle, både for at arbejde, men også for at se på alt det nye strik... Det fedeste nye, er så absolut Signes første bog Strik til Banditter. Signe og jeg har kendt hinanden nogle år, vi har siddet i netværk sammen, og er begge under Filcolanas design team - Konkulegaer og strikkeveninder :-)

Signe var så sød hun gav mig to bøger, en til mig og en til jer....


Her er min top 5 fra bogen, i vilkårlig rækkefølge... Fusentast, både pga navene og selvfølgelig farven, elsker jo gul - og striber, og så passer modellen og blusen bare hinanden så godt. Se alle modellerne her  Vil du dele din top 5 fra bogen?


Elskling, den er bare for kær, og mønsterstrik er lige mig... Dette er et projekt der kræver fordybelse, men samtidig er meditativt, så snart mønsteret sidder i hånden.


Lurifax, en fin bluse der både er god til drenge og piger. Den er super let strikket rundt, og på hjemmesiden har Signe selvfølgelig et godt tips til hvordan man undgår at få et grimt omgangs stribeproblem - Du ved hvad jeg snakker om... Signes tips til flotte striber kan du se her.Fidusmager, kan man kun elske, den er fantastisk både til drenge og piger - Vejledningen til ansigtet er godt formulerert og illustrativt i topklasse.


Skipper må være årets hue - den tror jeg vi får at se rigtig meget her til vinter, den er sød, enkel og så sjov at strikke.... Nova og jeg deler helt klart en fasination for de store blåhvaler...

Har du fulgt linkene i dette indlæg, ved du allerede nu at sammen med bogen, er der en super fed hjemmeside, med gode og sjove historier om modellerne i bogen, samt vejledninger til teknikker der er brugt. Og selvfølgelig super flotte billeder...

Signe er at finde flere steder på nettet:
Signe på Instagram som @signestknits
Signe på Facebook som Signest Strikdesign
Signe på Ravely som Signe Strømgaard 
Og Signes hjemmeside Signest

For at deltage i månedsgave lodtrækningen, skal du blot skrive en kommentar med dig top 5 fra bogen. Jeg trækker kun lod bland de der skriver direkte på bloggen, så jer der læser med andre steder fra... I må ind på bloggen.

Vinderen vises i næste månedsgave, der er på bloggen i begyndelsen af september...