onsdag den 18. august 2010

Så sker der lidt igen

Jeg er på ingen måde færdig med tørklædet til håret, men nu begynder jeg er få en bedre fornemmelse af det færdige resultat.
Der er endnu kun kommet perler og palietter på kanten der går rundt om ansigtet. Der skulle gerne en del flere på.

Lukningen er her en elefantbroche jeg lavede for en del år siden på et broderi kursus i Rødover. Hele elefanten er broderet.


Det udgår vist tyedeligt af dette billede, hvor træt jeg er når jeg
kommer hjem fra job i disse dage. Hold op det er hårdt at starte igen.
Altså på den gode måde, jeg skal bare lige ind i rutinerne igen, og så selvfølgelig fralægge mig et par af de dårlige... ;-)

I disse dage regner det en del i KBH, billedet er taget omkr. kl 15 det bedste lys var i soveværelset, udsigten er lidt kedelig i forgrunden. Tilgængæld har vi skov og vand (køgebugt) i baggrunden, selv ser vi slet ikke forgrunden længere.


Jeg er ved at lave knapper til tørklædet. De er lavet af strikket hestetømmer (i-cord) der er rullet sammen og syet lidt i. Efterfølgende brodere jeg en masse perler og palietter på, ind til nu er der ca 1 times arbejde i denne éne første knap af 6... God arbejdslyst til mig ;-)
Close up af elefanten. Det ligner den er strikket, men det er faktisk en broderi teknik, jeg ikke lige kan huske hvad hedder. Se selv den gang tænkte jeg lidt på indien... Det var faktisk samme år jeg syede mine første berberbukser, så det var vel 2006 eller 7, imens jeg gik på seminariet, og virkelig dyrkede håndarbejde... (Drømmer mig lige tilbage til tiden, hvor man bare kunne sy og strikke dagen lang) Det var tider!