tirsdag den 22. oktober 2013

Lektørudtalelse af Dimserier


I dag kom den - lektørudtalelsen af Dimserier. Tak Conni


Lektørudtalelse (13/40) 5 064 487 1 (V)
Kaae Charlotte :Dimserier / forfatter Charlotte Kaae ; fotofraf: Michael Lassen ; redaktør Rachel Søgaard - bykaae,dk 26 sider DK 64.64

Anvendelse/målgruppeNiveau
Strikkebogen Dimserier har undertitlen "noget du også kan strikke" fordi du sagtens kan strikke lidt utraditionelle ting, som fx betræk til høretelefonens ledninger, et etui til menstruationsbind eller en lampeskærm. For rutinerede strikkere.
Beskrivelse
Bogen indeholder opskrifter/anvisninger på 10 forskellige strikkede dimser. En vest i gobelinstrik, halstørklæde og pulsvarmere i fletstrik, en hue, et bolerosjal, halstørklæde med pompon, bukser/knickers og luffer. Sidstenævnte strikket af såkaldte magiske garnnøgler. Det er et garnnøgle, du selv har viklet op af mange forskellige farver garn i forskellige længder, hvilket giver et meget farvestrålende udtryk, som er gennemgående for bogens produkter. Bogen indeholder ud over fotos, opskrifter og mønsterskema også måleskema og anvisninger op produktion af magiske nøgler.
Sammenligning 
Charlotte Kaae har en strikkeblog og har tidligere udgivet Krydret strik. Hendes produkter adskiller sig fra den nordiske strikkekultur ved at være meget farvestrålende i stil med Kaffe Fassett. De norske strikkemænd Arne & Carlos strikker også utraditionelle ting.
Samlet konklusion
10 opskrifter for dygtige strikkere, der gerne går nye strikkeveje. Anskaffes på baggrund af erfaringer med Krydret Strik
Connie Boll Christensen

Julestrik i November - workshop


Jeg er ved at være færdig med at skrive mit kompendium til min kommende 2 julestrik workshops i november. Først på Sjælland. d 5. i Rasmilla garn på Amager - og jeg er i gave humør, derfor dette tilbud... Gælder kun kurset i Rasmilla
Tag veninden med Køb 2 billetter og få anden billet til halv pris = 375 for to billetter

Næste julestrik workshop er  i Jylland d. 30. på Vejle bibliotek. 

På workshoppen skal vi dekorere; medbring en beklædningsgenstand der skal peppes lidt op i anledningen af julen. Vi strikker blade og små bamser der skal applikeres på, på workshoppen får du garn til at strikke 1 bamse og 8 blade. Medbring strømpepinde 2,5 og 3.Har du problemer med at læse siden?

Har du problemer med at læse siden?
Hent den nyeste version af din browser eller skift til Chrome der med altid virker med Blogger sider. Hent Chrome her   http://www.google.com/intl/da/chrome/
Strik i 6 generationer


Hos Karen - Becker, så jeg i går en fed fed udstilling, Strik i 6 generationer, jeg fik ikke taget så mange billeder inden jeg skulle holde foredrag. I får disse 3: Oldefars seng, selen der hænger over, har oldemor Marie strikket. Hun har strikket den i et ret, vrang mønster, så fast på noget der ligner P1.

Og lige så fint er mormor Gudruns gæstehåndklæde med broderi (korssting)... Igen fast og fint, på noget der ligner P1. Hvorfor det var håndklædet jeg faldt for, er da fordi de minder mig om min farmor, dem strikkede hun uendelig mange af.

Tak Karen, for at du har samlet, og lavet så fin en udstilling, der fortæller om livet med strik i din familie i hele 6 generationer.