torsdag den 10. december 2015

Pakkekalenderen på By Kaae - 10. december


Vinderen fra den 9 dec.
Den er mega flot
Send mig en mail med din adresse på knitting@bykaae.dk mærk 9. december

9. december
Fra Lene Holme Samsøe og Liv Sandvik

Den store snebold, som begyndte at rulle, da Liv Sandvik Jacobsen på sin smukke livsstilsblog LIVS LYST, viste et delikat billede af én af sine egne kofter hænge over en stoleryg – ja, så startede en lavine, der blev til den store koftejagt. Først KOFTEBOKEN og nu KOFTEBOKEN 2.

Lene Holme Samsøe og Liv Sandvik Jacobsen røber, at den nye bog vil indeholde endnu flere kofter end KOFTEBOKEN.

Liv Sandvik Jacobsen fortæller:
”Lene Holme Samsøe og jeg har rett og slett ikke klart å legge inn årene. Det er så mange fine kofter og gamle mønstre, og vi har jo bare såvidt vært borte i en brøkdel av dem føler vi. Så vi må rett og slett lage en bok til. Kofteboken 2 blir i samme stil og matchende form, og vi vil ha akkurat samme fokus som i bok 1. Nemlig kofter og gensere basert på de gamle mønsterne.
Det blir mange kofter denne gangen. I Kofteboken 1 hadde vi ca. 40 kofter, nå blir det .... hold dere fast folkens: ca. 60 stk!! Og det ene og alene fordi det rett og slett er for mange fine. Vi måå bare ha dem med. Bok 2 vil harmonere med bok 1 i utførelse og stil. Bøkene vil altså passe perfekt sammen i bokhyllen eller på stuebordet.”

Bliv inspireret følg 
Koftegruppen på Facebook

Deltage i lodtrækningen om denne gave, ved at skrive en kommentar til dette blogindlæg, vinderen trækkes i morgen og vises i fredagens låge efter frokost.