lørdag den 17. september 2011

Udstilling og bogudgivelses fest


I går var en sand festdag, jeg var inde hos Sanne i butikken - Rasmilla på Hallandsgade, Amager. Sanne er en god strikkeveninde, som jeg mødte i 2007 på webstrikkernes årlige strikkefestival. De fleste af jer kender nok Sanne og hendes web-butik. Om ganske kort tid åbner Sanne en fysisk butik, på Hallandsgade. Min bog kommer bla. til salg i Sannes butik, butikken bliver også mit fjernlager, for de der ikke forhandler Filcolana.


Det er lidt vildt, Sanne og jeg er jo begge vildt spændte, hun på butikken, og jeg på bogen... Jeg mener jo ikke hun har noget at være nervøs for, det bliver en super cool butik, hvor der er nogle gode garner, fede bøger at kikke i, mens man slynger sig i hendes hyggelige strikke hjørne, med en bog eller strikketøj.


Bogen er i tryk, og bliver klar omkring kommende weekend, derefter  skal bogen transporteres ud i butikkerne, udgivelsesfesten bliver i sidste uge af september, en hverdags aften. Invitationen, kommer her på bloggen, når jeg er helt sikker på at bogen er klar fra tryk. Venter i spænding, drømmer de særeste drømme, så som halvdelen af alle opskrifter er på engelsk, og at jeg som fejl ikke har fået rettet dette... at en side vender på hovedet... osv...


Dagene til bogen er klar til at blive mødt af verden, går uendeligt langsomt, så en dag hvor man trækker i strikkearbejdstøjet, og hjælper med at pynte butik med egne designs, er en forfriskning.


Sanne åbner i samme uge som jeg udgiver bogen, så allerede i weekenden kan i købe garn hos Sanne. og se lige der bag blusen, der er alle Arwetta Classic alle nogen og 50 farver. og sådan er det også med Indiecita,  Peruvian Higland wool og Natur ulden, hun har alle de skønne Filcolana farver. Ud over det, er der Rasmilla garn, Rauma, kastanie kits Canard og nogle garner jeg har glemt navnet på


Der er knapper i små glas, og det er bare for hyggeligt, for en knappe elsker som mig. Bag Luong blusen, ses Sannes Yndlings garn, nu også i tyk-tråd, den er super lækker, og dejlig blød.


I reolen står Kastaniestriks, søde kit's. Dem er jeg helt vilde med. Jeg har strikket nogle høns engang for længe siden, og fra Sanne fik jeg 3 huse i gave, tilbage i 2008. De står stadig i stuen og pynter. Og når de er for støvet, ryger de bare i vaskemaskinen.


Klik på billedet her og se info om Sannes åbningsfest. Hold øje med bloggen, dato for bogfest kommer meget snart.