fredag den 2. november 2018

Farverig babystrik 💃🏻🕺🏻min nye babystrik bog med fuld knald på farverne


Min nye bog er ENDELIG udkommet Farverig babystrik (den udkom i nat på epublis). 

6 vintage inspireret strikkeopskrifter til baby str 0-2 år.

Læs mere om og se flere opstrikkede udgaver af de enkelte modeller hos epublis lige herMin lille bog, eller booklet om man vil, rummer 6 farverige og super anvendelig opskrifter til baby. Edel og Eriks sparkebukser, er et par super lette strømpebukser strikket fra tåen og op - der er selvfølgelig en lille strikkeskole video med til at få strikket fødderne tå op. 

Den søde model er mega cute lille Amanda, bogens mindste model ❤️


Jeg ved ikke hvordan det er med din baby, men min (14 mdr) hun æder knapperne når hun får en cardigan på. Det kan hun så ikke lige gøre når hun får denne her på. Jytte og Elias første trøje, er en cardigan i det dejligste ribmønster - der knappes i nakken ;-)

Charmetrolden her hedder Huxi, han er lige til at spise❤️

Rompere kommer vi bare ikke uden om, og ja jeg elsker dem også, men kun op til str 2 år, der efter er de i min verden NO GO, det er bare for baby'et. Derfor skal jeg da også have strikket Karlas sommerdragt op til Leia inden det bliver sommer igen.

Astrid, min tålmodige model, lod os lige akkurat tage dette billede liggende - hvem byder også en stor pige at ligge ned - det kunne jo minde om at hun skulle sove❤️


Karls hverdagsshorts, er den model fra bogen vi selv bruger mest her hjemme. Nok er den tænkt til drengene, men jeg holder i den grad af at give dem på uden over strømpebukser og body til Leia. Kan vi blive enige om at strikkede sele-shorts bare er for lækkert til de små?

Lækkermåsen her er skønne Nohr, som bare var 100% på en rigtig lille linselus ❤️


Leias fineste kjole, er bare super fin både til hverdag og fest. I de mindste størrelser har jeg ladet skørtet være lidt korter, så pigerne stadig kan have kjole på og kravle. Kjolen blev designet mens jeg stadig ikke vidste om jeg ventede en dreng eller en pige. Sidst Leia havde kjolen på var til hendes fødselsdag - det er jo Leias fineste kjole ;-)

Astrid igen hun var bare super sammen med fotografen ❤️


Noahs fine vest, er inspireret af Leias fineste kjole, og da jeg jo som før skrevet ikke vidste om jeg ventede en dreng eller en pige, blev der ud fra samme ide designet denne fine og super lette vest. Leia har ikke nået at bruge vesten så meget endnu. Sidste vinter var hun så lille, og denne vinter, ja det er jo først blevet rigtig vejr til at hoppe i strikketøjet nu. Under flyverdragten er jeg sikker på hun får stor glæde af vesten. 
Vesten er strikket i patentstrik, og som med alt det andet i bogen, er der selvfølgelig en video vejledning til hvordan du strikker patentstrik. 

Grinebideren Kristian var bare i sit es som model❤️Trykt bog + ebog 89 kr
ebog 69 kr