torsdag den 6. maj 2010

Tusindfryd # 3 strik-in hos Mette


Copenhagenknitters fra Ravelry holdte dag-strik-in i dag, det var Mette der havde inviteret. Så turen gik med strikkeposen til Nørrebro, hvor vi var 6 (+ en baby), der var mødt op til strik, hygge og gode hjemmebagte boller. Slavi og jeg nåede også lige en tur i Nicolinegarn inden turen gik hjem... Garnstudio har jo 30% på alle deres garner. 8 nøgler alpaca blev det til... Jeg ved ikke helt hvad jeg skal strikke, det er nemlig også 8 forskellige farver - pæne sammen. IMPULS KØB!


Jeg fik ikke strikket meget på Tusindfryd, da tiden jo fløj afsted, men et par omgange har jeg fået strikket i dag - Godt der er strikke aften hos Lisbeth (bettedesign) i aften, der skal jeg nå mere. Det kunne være fedt, hvis jeg fik sjalet færdige inden vi for alvor rykker op på tagaltanen om aftenen, nok har vi gasvarmer, men sjaler og tæpper er bare hyggeligt. Jeg er på 15'ende række, så der er 9 rækker med blomster tilbage, før end jeg kan lukke af.Den seneste række med blomster er min nye yndlings række, jeg er helt vild med den næsten neon orange stribe i blomsten, den er ikke neon, det er den tynde blå stribe, der får den til at lyse sådan op. Det er så sjovt og lærerigt at arbejde og eksperimentere med så mange farver. Jeg bliver mere og mere klar over hvikle farver jeg synes er gode sammen, og hvad farver gør ved hinanden.
Min farvesmag er jo lidt sin egen, og ikke mange er så glad for farver som jeg er. Men skulle jeg lave sjalet igen, ville jeg arbejde med lige så mange farver, men med en tydeliger deling af motiv og baggrund. Det kan man gøre på mange måder, jeg tror jeg ville vælge en mere dæmpet baggrund, der skal være svager i nuancen en motivet.
Det er næsten ærgeligt at striberne skal gemmes væk, efter stykket er klippet op, for det er vildt fedt.