søndag den 29. april 2012

Krydret strik workshop


I dag skal jeg til Lyngby og holde workshop, billedet her er fra min sidste workshop i Ry. Jeg glæder mig til at møde strikkere fra mit nær område, og tænk Mette og Anne fra Farmorfabrikken kommer også.
Katrine kommer heldigvis og gir en hånd. - Jeg glæder mig i den grad, 

Oplysning til folket: Katrine, afholder en masse kurser i uldstedet, Hun er knald dygtigt, og meget inspirerende, så var du mårske en af dem der synes hende der Charlotte Kaae, hun er fin og alt det der, men hold nu op, så mange/vilde farver vil jeg ikke strikke med. Så har Katrine et farvekursus, der er genialt. Det er et langt kursus, hvor der gennemgås mere farveteori end på min korte inspirations workshops.

 Nu skal jeg bare lige have strikket en pulsvarmer mere i New Jersey Mode garn fra Gepard. Jeg fik 12 farver med hjem, og har fået strikket nogle stykker, men ikke så mange som planen oprindeligt var. Og hvorfor så ikke??? Der er kommet en flytning i vejen, vi overtager hus på tirsdag, og det der med at pakke, tager bare strikke pusten fra mig. I går skulle vi heldigvis til Vejen og købe bil, det gave en masse strikke tid.

Til jer der skal med, vi ses kl 10, husk rundpind nr 5 -6 eller strømpepinde, hvis du ikke vil strikke magic loop.