fredag den 30. juli 2010

Tørklæde til håret & garn fra Gitte

Projektet flyver nærmest over pindene, mønsteret er så enkelt, at det går tjept til tv'et, og ude hos veninder.
Her til morgen sidder jeg og tegner op på mit diagram. Papir bliver sat sammen ind til jeg er færdig med mønsteret... En proces der bliver grint af hos veninderne... ;-) Enkelte spørg om jeg vil have noget af deres millimeterpapir, andre spørg om jeg laver pudslespil... NEJ er svaret, det er bare min lidt klodsset teknik, der forøvrigt virker helt fin for mig. :-)

Når jeg nu bringer veninderne på banen, er det faktisk fordi jeg i onsdags var hjemme hos Heidi til lidt strik og dejligt friskbagt brød. Heidi er en af mine strikke helte, uden hende (og en masse andre gode strikkevenner) var jeg slet ikke her... så var det nok freestyle broderi og symaskinen, frem for pindene og garnet...

Hjemme hos Heidi vejede jeg lige projektet og mit garn.... GYS der var ikke nok gik det op for mig... Jeg bruger rest garn til projektet... Gammelt rest garn, hårene rejste sig på armene, hjertet bankede... ind til det gik op for
mig at jeg et sted i gemmerne havde mere garn... men hvor?
Jeg ledte i timer, ind til jeg kikkede i en lille rød pose i min broderi kasse, og der lå det.... Nu er der garn nok og der er fundet perler og palietter til broderiet... De orange er fra Heidi... Jeg overvejer at der på dette stykke kun skal broderi på kanterne... ved det ikke helt endnu... Må have et kik på en masse Bollywood tørklæder... Hvad kaldes de mon?


Ikke nok med at Heidi og jeg hyggede os, og snakkede en masse, så kikkede vi også lidt på en masse garn fra Gitte (Uldgalleriet i Helsinge). Denne pæne stak tog jeg med hjem... Tænkte det bare egnede sig perfekt til et magic ball projekt. Tror jeg vil strikke en kæmpe pude, der skal sys fast på en fløjel baggrund sådan lidt som de gamle broderipuder min mormor lavede dem. Eller et hals rør på tykke pinde med mange garner???
Tak Gitte, du har lige forøget mit garnlager med meget garn... Love it...

REKLAME
Strikke lørdag hos Gitte i butikken i helsinge på lørdag husk tilmælding på hjemmesiden.