mandag den 2. juli 2012

Persisk Nordisk Re-mix, design for BC-garn


Endelig fik jeg monteret og vasket trøjen, Michael havde tid til at tage et billede af mig i trøjen. Jeg er ikke meget for at den skal sendes til BC-garn, jeg ville meget hellere beholde den selv. Det er ikke meget strik jeg får lavet til mig selv, og denne her kom også afsted. Jeg glæder mig til at se trøjen på opskriften, trykt og på en smuk model. En ting er sikkert, magiske nøgler og gobelinstrik er 2 ting jeg ikke er færdige med.


Mine kuverter til at sende i, er væk i flytterodet, heldigvis kunne jeg huske hvor gavepapiret var, trøjen blev pakket i både plastik og papir, og inspireret af Stine, bandt jeg lidt bånd om og satte et Manilala mærke på.

Krydret strik i Uldgalleriet


I lørdags var jeg i Helsinge i Uldgalleriet hos min gode strikkeveninde Gitte, for at holde workshop i Krydret strik med flere farver. På trods af den ekstra lange transport tid - TAK DSB, så var det nu en fest at være i Helsinge igen. 


Gitte hyggede om os med kaffe, sødt og sundt. Vandmelon, var et hit i varmen. Og så havde Gitte været så flittig, at hun havde viklet rigtig mange små 10 g. nøgler i Peruvian Highland wool fra Filcolana. Så alle fik garn til et par pulsvarmerer. 


Her ses dagens arbejde, jeg er imponeret over hvad kursisterne kunne nå på 4½ time. Godt strikket piger. I var virkelig en fornøjelse at inspirere til videre strik i det krydret univers med mange farver. Keep Knitting girls :-)


I på Gittes butik, kan man se der strikkes, og så fik jeg lige et billede af mig selv i Maya, den har den søde Astrid strikket for mig, godt der er nogen der strikker til mig, når jeg nu kun får strikket til andre. Tror den bliver et hit hos Filcolana. Hvor den er at finde i den nye sæson.