fredag den 7. december 2012

Hjelholts Uldspinderi


For knap et år siden var Cph Knitwork en tur forbi Hjelholts uldspinderi, for at få en grundig gennemgang af produktionen af garn. Henrik bød først på et godt bid brød, og en meget hyggelig snak, senere gik turen gennem spinderiet, hvor vi fulgte den meget spændende proces. I dag fandt jeg en video om spinderiet, og vil nu dele den med dig,
Video

Mens jeg strikker

Ja jeg kan jo bare sidde og strikke, mens Michael knokler med at male.
Vores mosaik står stille for... Ja uheldige som vi er, så mangler vi under et halvt net... ARGHHH for den da. Nå vi måtte købe en hel kasse mere. Så mens vi venter på den kommer fra Italien - og det går ikke så stærkt.
Som sagt, jeg strikker bare...
Og krydser fingre for at post dk får mit design bragt sikkert til Kolding, det er sendt som brev, så er lidt nervøs for det.

Låge nr. 7 er sponseret af Erika Brandt

Vinderen fra 6 december skal sende mig en mail på Knitting@bykaae.dk og skrive låge 6 skriv også din adresse, så Tina kan sende gaven til dig.

Anonym sagde ...

Meget flot pandebånd.
Ville være dejligt at vinde, da jeg står og mangler et - jeg er blevet klippe,og mit "nye" hår er ikke hue-hår.

Mange hilsner
Ena

6. dec. 2012 08.23Dagens gave er fra Erika Brandt, Erika har en fin blog, og en julekalender som du bare MÅ tjekke ud :-). Så lågen i dag, er en 2-delt gave... Opskriften på dette smukke tæppe, og endnu en julekalender. For at vinde dagens gave skal du blot skrive en kommentar til indlægget, og i morgen trækkes der lod.


Tæppet er strikket i relativt enkelt tofarvestrik, arbejdet skrider tilpas hurtigt fremad, da pindende er store, og mønsterrapporten afslører hurtigt en 3-dimensionel effekt i det færdige arbejde. Tæppet ligner en lille trappe, en lille trappe ved starten at den rejse, som livet er, derfor måtte det hedde Små Skridt.


De bedste hilsner
Erika