tirsdag den 7. september 2010

Snabel sutsko og Fredericia

Vi har været i Fredericia i Weekenden - Vi overnattede hos gode venner i deres lækre guesthouse. Man får ro på helt ind i maven, der ude på landet... :-)

Det fremgår ikke af billedet, men fra vinduet har man havudsigt ud over Lillebælt og den gamle bro, her sidder jeg i morgenlys og strikker, på mit nye projekt SNABELSUTSKO. Duften af kaffe, blander sig med havduften...

God start på dagen!
I haven er der et lille solområde, hvor Michael (ja endnu en michael) og Sanne har kørt sand ud... Her sad vi hele søndag formiddag og middag, og bare nød solen... Hvad mere kan man bede om en Søndag?

Paradis :-)Udsigten over skov og marker, her ligger ca. 20 Jerssykøer og slikker sol, mens de nyder den sidste sommer, (læs deres sidste sommer).

Julian deres søn sidder under hængekøjen og hygger sig i skyggen.
På plænen løber der et par kæle-høns rundt.

Det er alt sammen bare så hyggeligt og fredsfyldt. Ingen larm ingen stress.

Det er dejligt at bo i byen, jeg elsker København, men det er nu skønt at komme en tur hjem på landet.Det blev ikke til meget strik, kun en sål, her får I lige tegningen, af min ide til et par snabelsutsko

De bliver strikket i dobbeltstrik, i sokkegarn, efterfølgende skal de dekoreres, og have en gang guta i bunden, så de bliver skridsikre.

til orientering broderes der stadig perler på tørklædet til håret, og jeg overvejer en anden kant på kæmpesjalet...