tirsdag den 29. april 2014

I en stresset hverdag, er en smuk solnedgang og legesyge katte nok - til at få mig helt ned i gear


I går var bare en helt fantastisk dag, Michael og jeg arbejder  begge hjemmefra om mandagen, hvilket er super dejligt. I går havde jeg så travlt med at strikke, strikkede faktisk fra morgen til ret sen aften... Sådan er det med deadlines, de skal overholdes... Det var så fedt bare at kunne sidde ude hele dagen, med sit strikketøj, ind i mellem kom Michael ud med vand, frokost, kaffe mere vand osv til mig... Man skulle have en assistent tænker jeg ;-) Dette her var synet i dages sidste minutter ude.


Louie her, han nyder det også, som en anden hest vælter han sig rundt i sandet... Sandbad er nemlig så skønt... Han ruller rundt, kaster sand op, det er ret sjovt at se på.


Nabons kat Milla, kikkede også forbi, mere end en gang, hende og Iblingerne er bare de bedste venner, de suser rundt og er et sødt lille trekløver. 


Louie på jagt efter tanglopper, fluer og andet flyvende eller hoppende... I dag er det ikke svanerne han er på lur efter. 


Selv om de nu var her, de kommer trofast forbi, morgen og aften. Enkelte dage ligger de ude foran huset hele dagen og snadre. Det er med at nyde det, for når badebroen i parken kommer op, så forsvinder svanerne :-( 

I dag strikker jeg på lidt hemmeligt strik til Kreativstrik September udgaven, det er blåt som havet, blødt som de blødeste skyer og så lækkert lækkert... Mere kan jeg ikke afsløre i denne omgang. Håber istedet at I vil nyde billederne fra i går...