mandag den 25. april 2016

Hvad skal jeg tage med i min strikkepose når jeg skal ud?

Når jeg skal ud på besøg pakker jeg altid et strikketøj, eller 2. Her giver jeg mine tip til hvad du kan have med i din strikkepose, når du skal på besøg.


Besøg hos veninden der også strikker...
Når jeg skal på besøg hos en veninde der også strikker, ved jeg jo at der bliver massere af tid til at snakke strik og nørde. Til et sådanne besøg pakker jeg flere ting.

  1.  noget der skal have hæftet ender, eller en let finish.
  2. et enkelt strikketøj så vi kan snakke imens - så slipper jeg for at trævle op når jeg kommer hjem.
  3. ting til billeder på Instagram, der er bare ting det er svært at tage billeder af selv. Måske vil veninden være model, måske vil hun tage billedet.
I sidste uge var jeg på besøg hos Heidi aka Wool Rocks, Heidi måtte være model for mig, og jeg tog en masse billeder af hende i hendes nye cardigan. 


Super let strik
Det jeg har med at strikke, er altid så enkelt at jeg ved jeg kan strikke det, uden hele tiden at skulle læse i min opskrift. Heidi og jeg havde begge valgt at strikke sokker den dag.

Strik hos dem der ikke strikker
Her kommer det lidt an på den du besøger, er det en nær veninde eller familie, så kan du vel strikke hvad som helst, de kender dig jo. Men er jeg et sted, hvor jeg ikke rigtig er så kendt, så vælger jeg noget meget enkelt. Noget hvor dem jeg besøger ikke føler at jeg er distanceret til dem når jeg strikker. 
  1. hæfte ender
  2. det der meter lange stykke glatstrik, der er så SYGT at strikke.
  3. måske noget jeg giver værtinden, når det er strikket færdigt - Man kan jo hurtigt trylle en køkkenklud frem under sådanne en aften hos vennerne. De bliver altid godt modtaget.
I bilen/bussen/toget/flyet....Jeg har ALTID et på farten strikketøj, noget der ikke er for stort, her kan det godt være noget der kræver min opmærksomhed.
I bilen/bussen... let, ellers bliver jeg køresyg
Toget... det kan være hvad som helst, bare jeg har en plads ved et bord til min opskrift.
Fly... Jeg har aldrig fået taget mine pinde, har både haft karbonz, træ og akryl pinde med. Sidder du ved vingen, må du ikke have dit strik fremme under take off og landing. 

Strikker du altid når du er ude?
Nej bestemt ikke, jeg strikker ikke i biografen, med mindre det er strikkebio, på restaurant eller til fester. Det er heller ikke altid jeg har mit strik med på ferie.... MEN for det meste strikker jeg.