tirsdag den 12. februar 2013

Design for BC-garn

Jeg glæder mig meget til at strikke en knap så traditionel raglanærme sweater i det skønne Semilla cable. 2 farvestrikket ærmer og perlestrik på kroppen...Strikkeprøver - design for BC-garn

Sidder og strikker prøver. Mit næste design for BC-garn er et sjovt projekt. Jeg skal lave en bluse, hvor ærmerne er i 2 farvet strik, og kroppen i en farve. Nu skal jeg bare beslutte mig for kroppens tekstur. Glat, vendt glat, perlestrik, dobbelt perlestrik eller patent... Mulighederne er mange. Jeg tror mest jeg er til dobbelt perlestrik eller patent.
Hvad synes du?

Strikkehæfte - Dimserier - noget du også kan strikke


Jeg har lige uploaded de billeder vi tog i går, hvis du vil se dem , kan du gå ind under fanebladet "Strikkehæfter", der skriver jeg i ny og næ om hæftet. Med tiden bliver det forhåbeligt til flere.
Vi mangler stadig at tage en del billeder, og et par ting er endnu ikke færdig strikket. Processen har været langsommelig i denne omgang - af flere grunde.

1. Nr 2 er svær, min bog Krydret strik, var et kæmpe hit, og er stort set udsolgt, lige nu er den ved at blive oversat til engelsk og tysk. Så tak til alle jer der har købt.

2. Dimserier, er i virkeligheden ikke mit bogprojekt nr. 2, det er Grønland (den mangler en titel), den er langt fra færdig, og lige nu ligger ideerne og ulmer.

3. Dimserier, er faktisk heller ikke min første ide til et strikkehæfte, det er hæfterne, mine 2 børne hæfter... Der nok ender som en samlet bog.

4. Dimserier, er måske nok allermest en overspringshandling, en dejlig en af slagsen.

5. Så har jeg i mellemtiden designet for BC-Garn, Filcolana, Karen Noe og Mohari by Canard. Freelance Designeriet bliver jeg ved med, det er et dejligt job, og yderst tilfredsstillende.

6. Så er der lærerjobbet ved siden af... Det er svært at give afkald på, min klasse er jo ganske enkelt fantastisk, og mine kollegaer er skønne. Jeg står over for et svært valg, skal alt forblive som nu, hvor jeg ikke når alt det jeg gerne vil, eller skal jeg sige jobbet op?