onsdag den 19. marts 2014

Design for Filcolana 2014 og en trøje til min kommende bog - Strikke og malebog


Hen over de sidste dage er der kommet en masse dejlig post til mig fra mine søde strikkedamer. Vufvuf cardiganen kender i, det er et design til Filcolana, som har været længe under vejs, men nu, nu er den klar til at blive afleveret hos Nanna. Trøjen ved siden af er ligeledes et design til Filcolana, en grafisk trøje til de mellem store børn. Og til sidst en lang bluse til min Strikke og malebog.


Den lange bluse er til min kommende strikkebog med børnestrik, trøjen hedder Milles tegnetrøje, og er opkaldt efter min gode gamle veninde Michelle. Trøjen er en del af en serie i bogen, hvor man selv kan sætte sit præg på designet, hvordan, vil jeg ikke ud med... Det må I vente med til bogen kommer på gaden i efteråret 2014. Kan I lide den? Den passer selvfølgelig sammen med Askes tegnetrøje.


Min Vuf Vuf cardigan er blevet strikket lidt mere end en gang... men nu er den perfekt, mangler kun knapper, som Nanna har liggende, så må en tur hjem til kaffe og Knapsyning inden længe... Cardiganen er strikket i Arwetta Classic fra Filcolana.


Lidt mere farvestrik til Filcolana, en grafisk børntrøje i et simpelt mønster og nogle gode kontrastfarver... Ingen hemmelighed at den er inspireret af en masse børnetøj jeg så på modemessen. Trøjen er strikket i Cinnia fra Filcolana.