mandag den 3. februar 2014

AOH messen 2014, dagen der på...


Jeg er lidt mat i det i dag. Jeg skal bare sidde i min stol og strikke og drikke god varm urtete. Og så skal mit garn rov gennemgås. 


Hos mine Yndlings tanter (Tante Grøn fra Odense) gjorde jeg nok mit største rov.
Firkløver i 22 farver  100% uld  30 g på 78 m, til blot 18 kr, så kan alle da være med på farvelegen ikke. Børnetrøje i tankerne, måske som kit. 

Lidt Troldnød blev det også til, her er et garn, hvor Akryl faktisk gør noget godt. 50% uld, 25% alpaka og 25% akryl. 50 g på 75 m til 39 kr. Vil lave pulsvarmere.

Tante grøn ligger i Odense C, den mest vidunderlige butik, som du bare må forbi... På nettet er de absolut lige så skønne. Tantegroen.dk


Hos [g]uld pigerne købte jeg lidt plantefarvet lækkerier 100% livsnyder garn 100g på 300 m kan ikke huske prisen, kun at det var rørende billigt for så lækkert et håndværk. Kender du ikke allerede G uld, så kik forbi deres skønne side g-uld.dk 


Af Lisbeth Tolstrup købte jeg lidt inspiration, i form af 3 bøger med japansk litografi... 75 kr stk. Glæder mig... Lisbeth har ALTID gode bøger i hendes samling. 


Lisbeth forærede mig også 3 blade, med lækkert håndarbejde.


Sidst men ikke mindst gik turen forbi Bente Geil og den søde Susanne, hvor jeg købte hendes nye hamp og uldgarn 50 g på 1150 150m til 48 kr, her har jeg også børnetøj i tankerne.

Hvordan var dit garn rov på messen? Link gerne så jeg kan se med :-)