fredag den 20. maj 2016

Kursus hos Faina Goberstein i Sommerfuglen

En af mine store strikdesigner helte kommer til Danmark. Faina Goberstein, og jeg skal på kursus hos hende og lære at designe med 
"slip stitch" (løs af maske/r). 


Det her det bliver for vildt - jeg glæder mig som et lille barn til at det bliver d. 13 juni og kl slår 2, for så skal jeg nemlig møde en af mine helt store helte.

Faina, er et geni, når det kommer til tal og teknik inden for strik. På Craftsy har jeg taget et kursus i at anvende regneark til opskrifter, det var super godt. 

OG NU - NU skal jeg på kursus hos hende og se hende live. 
Hun holder hele 2 kurser, jeg har meldt mig til det der handler om at designe med løs af masker. Når jeg læser i hendes nyeste bog "The art og Slip stitch knitting" er jeg ikke et øjeblik i tvivl om at det bliver et GIGA FEDT kursus.

Jeg glæder mig helt vildt til at skulle designe med løs af masker/vævestrik - Jeg glæder mig til at tænke ud af boksen, og ikke bare bruge de mønstre jeg kender. Jeg glæder mig til at blive inspireret!

I skrivende stund er der 6 pladser tilbage - det forstår jeg slet ikke. Jeg forstår ikke at kurset ikke for længst er udsolgt.