mandag den 4. februar 2013

Ben nr 2 :-)

Endelig er jeg på det andet ben... Og om alt vil, er jeg færdig i den for de næste par uger.
For første gang i flere uger, er jeg hjemme, før det er mørkt. Skal hjem og arbejde med de opskrifter der er kommet fra redigering... Så de kan komme ud til dig :-)

AOH messen

Jeg skriver med blandet følelser for vores håndarbejde messe,
Det er vildt fedt at der ENDELIG er kommet noget til Sjælland, men Rødovrehallen, nej vel, de kunne jo ikke rumme os.
Kikkede på hjemmesiden længe, for at finde ud af, hvad der skulle ske, og hvor jeg skulle tage hen, det var ikke helt logisk. Kikkede på bloggerne, for hvor fedt er det lige at der er nogen der skulle blogge om AOH, kender bloggerne i forvejen og elsker deres blogs, men Info om AOH blev der ikke skrevet meget om.
Parkeringen fejlede, mødte en der gav op og kørte hjem, god jeg var i tog.
Så kom jeg ind, prisen var ikke synlig, eller også meget svær at finde på hjemmesiden, god jeg ikke købte på billetnet, for det var billigere i døren, havde eller hørt rygter om svimlende priser på flere 100 kr.
Ingen garderobe ØV, svedte grand, til jeg mødte Sanne, og kunne smide overtøjet i hendes bil.
Inde i hallen før kl 12 FANTASTISK, nød virkelig at gå rundt og hygge, små shoppe, snakke, jeg snakkede og snakkede. Og fedt nok jer der læser bloggen I rev bare fat i mig og sagde hej. Tak :-) mødte strikke venner fra nær og fjern, gik på besøg i boderne, fik nogle gode og hyggelige snakke.
Jeg vil selv have en bod næste gang. De er godt nok dyre, den mindste koster 5000 så der skal sælges en del.
Kl 12 Vithard skulle på men hvad fanden 30 stole foran en scene, og en cafe bag ved. Vithard var god og sjov, mange måtte stå, interessen for at dekryptere det engelske strikkesprog var stor. Flere stole næste gang -tak.
Efter Vithard måtte jeg ud, der var alt for mange mennesker på alt for lidt plads, en flok gribbe, kunne vi sammenlignes med. ;-)
Jeg tror butikkerne har klaret sig rigtig godt, og har solgt god, for jeg så strikkere med favnen fyldt af skønne poser.
På flere måder var det et hit, og næste gang er det helt sikkert bedere, jeg ser det for mig... Forum flere 1.000 kvinder, som når vi samles til strikkefestival's.
Til arrangørernes forsvar vil jeg sige, de forventede at 5000 ville kikke forbi gennem hele weekenden, det tal nåede de lørdag før lukketid.
Mon de tør tænke større næste år?