torsdag den 29. november 2012

Nomadebuks i Yaku


I denne uge er jeg startet på et nyt tog-strik, for blondekant og tunge strikketøjer i tasken, det går bare ikke for mig.
Jeg strikker i garn fra Strikkebogen, garnet hedder Yaku 4/16 og er 100% superwashuld, det løber 200 m på 50 g. Og jeg strikker det på P 2½. Jeg har valgt 5 fede farver, som du må vente lidt med at se.
Denne gang har jeg valgt at strike i striber, der danner et zigzag mønster.
1. omg og alle ulige ret over alle masker . 2. om og alle lige omg *1 r, 2 r sm XX r, løkkeudtagning th, 2 r, løkkeudtagning tv, XXr, lls, 1 r* Gentag  fra *til* omg ud. De fleste af jer kender nok zigzag mønsteret, når jeg ikke bare slår om, men laver løkkeudtagninger, så er det for ikke at få huller i min zigzag.


Skønskole - kunst


3 ud af 4 store billeder er klar, det har været fantastisk at kunne lave kunst i en hel uge. Som I ved vandt vi 10.000 kr gennem skøn skole, yderligere var 5mprint så flinke at de gav os 50% rabat på et stort 2 gang 2 meter vinyl, med print. Børnene skrev de 120 hyppige ord ind på computer og min Michael lavede en lækker opsætning med de 120  hyppige ord,  nu har vi dem på gulvvinyl. Jeg har ikke et billede af dette endnu, men det er super flot. 
Ungerne knokler for at få rummet færdigt, nogle er i sløjd for at lave et læsemøbel, andre maler rummet . nogle er i kunst, og mens man venter på tur, ja så har vi lavet biograf i den ene klasse, fodboldturneringer, og arbejde i bøger. Faktisk vælger mange at arbejde i bøger, de er bare så store.
Ikke nok med det så har eleverne også været ude og lave interview's for at finde ud af hvad den gode tone er. Den gode tone er vores emne i dette forløb.