mandag den 30. januar 2012

Design for - Mohair by Canard

Sidste uge var en travl uge, dette bolginlæg har ladet vente længe på sig. I onsdags var jeg til samtale hos Steen der ejer Mohair by Canard Steen vil gerne have 4-5 designs fra mig, der er klar til August. Men før jeg går igang, fik jeg lige et par garnprøver med hjem.


En af de garner jeg fik med hjem er en så kald Ribbon yarn, altså et garn der er tilført bånd. Dette er spundet over en syntetisk tråd, der er rund, sammen med denne tråd, løber der en metaltråd og en mohair tråd,  om garnet er der bundet en masse forskellige bånd. Dette garn hedder Adélé's Natural Luxury Ribbon yarn. Steen, har endnu ikke besluttet om det er et garn han vil forhandle. Det håber jeg nu han gør. For det er nok det bedste effektgarn, jeg har haft i hænderne længe.


Jeg har strikket mig et hals rør, i glat strik, ved at slå 118 masker op på pind 6 og bare strikke nøglet op, lukket af, og taget det om halsen... Det er lækkert, blødt og varmt. Halsrøret kan hænge som vist her, eller trækkes ned over skulderene. Ginen har bare ingen arme, så det er svært at vise ;-)


Et effektgarn som dette, er flottest når det er strikket uden for megen hurlumhej. Nu vil jeg prøve nogle af de andre garner af, og se hvad jeg kan finde på. Hvis du ikke allerede kender Mohair by Canard, så er det en fejl, kik på hans side, og find din nærmeste forhandler. Dette er et møj lækkert garnmærke! Min lokale Canard forhandler er Rasmilla garn på Hallandsgade 3 på Amager