lørdag den 13. oktober 2012

Togstrik del 4

Nu er jeg på vej hjem fra Århus, efter en skøn eftermiddag i Fandango. Tine og jeg gik ud og spiste en dejlig aftensmad sammen - tak for det Tine... Og i morgen har jeg en overraskelse til jer ;-)
Nu er det store spørgsmål... Når jeg at strikke sokkerne inden jeg er hjemme??? Fortsættelse følger ;-)

Fandango

Garnkøb

Sys eget garn

Fandango

Så er vi i gang :-)

Togstrik til Århus del 3

Hvad der kunne have udviklet sig til en gyser, er er endt ok. Grundet de enormt mange rejsende, var mit 1 tog forsinket, og der var tale om at toget fra Odense nok var kørt når vi kom ind. Men til alle vi der skulle skifte held... Var der en hel efterskole med plads i begge tog med. Så på mirakuløs vis, ventede lyntoget 7 minutter på os. Tak DSB.
Med togstrikket snegler det sig frem, hælen er vendt, det er en kompliceret øvelse, der kræver at man har tungen lige i munden.

Togstrik til Århus del 2

Gad vide om jeg kan strikke mit sæt tryllesokker færdige på min togtur. Skal til hælen om 7 omg. Det er en timeglashæl, altså en hæl af vendepinde.

Togstrik

På turen til Århus har jeg 3 stop, Køge - Roskilde, Roskilde - Odense, Odense - Århus. 13:40 lander jeg i Århus, ind til da, skal der strikkes på tryllesokker, og monteres. Det er med at få udnyttet tiden. Vi ses på workshoppen kl 15 :-)

Krydretstrik workshop i Fandango

Om en times tid går turen mod Århus, hvor jeg i eftermiddag skal undervise i Fandango. Nu skal der pakkes strikketøj :-)