mandag den 25. marts 2013

jeg ønsker mig en bogmen men men, har allerede købt 7 bøger i marts... så den må vente lidt endnu... men jeg må gerne bytte mig til den... så dyt dyt ska vi byt?

Strikkeprøve

Det løs strikkede look var lige det jeg var ude efter, men mønsteret, er ikke det rette, jeg vil have mere blondestrik. Mon der er nok garn, til en kort løs trøje 445m har jeg strikker på p12...

SIFs del 1 - der er landet et par billeder i min mailboksDer begynder allerede at tikke billeder ind på mailen fra jer der er færdige med del 1. Gitte, Rikke og Annemari, har allerede klaret del 1. Husk at du også kan uploade dit projekt til Ravelry, og på facebook

Lørdag vil jeg samle alle billeder fra del 1, og linke til alle jer der deltager, men for at det kan lade sig gøre, skal du huske at sende billede og skrive hvor jeg kan linke til.

Fortsat god tegne og regne lyst ;-)

En god start på dagen?

Mine bukser til mit strikkehæfte, er kommet af pindene, nu er der bare "lidt" hæftearbejde tilbage... Som før sagt, jeg har strikkehæftet på det ene ben, men hvorfor jeg ikke har gjort det fra starten, er mig en gåde.

Nå men hvad, jeg ved hvordan man gør, og mon ikke det kan klares i løbet af dagen...